Granagard – I pasur në Omega 5. Vaj nga farrat e shegës që të mbajmë trurin tonë të gjallë! Mbrojtja e neuronit nga aktiviteti antioksidant i acidit punicic.Pomegranate Seed Oil – PSO Mbani trurin tuaj të gjallë!

Zbuloni novacionin GranaGard!


Mbrojtja e neuronit nga aktiviteti antioksidant
të acidit punicic..

parallax background

Granagard është një plotësues ushqimor novator që përmban vajin e shegës (PSO) që ka koncentrime të larta të Acid Pinetic, një nga antioksidantët më të fuqishëm natyrorë.

Radikalet e lira të prodhuara në metabolizmin normal të qelizave, sipas të dhënave të fundit, luajnë një rol jashtëzakonisht të rëndësishëm si në zvogëlimin e funksioneve ashtu edhe në apoptoza qelizore (nekrozë). GranaGard Nëpërmjet PSO mbron membranat e lipideve të qelizave të trurit nga sulmet e lira radikale.

Ndërsa antioksidantet janë prezent në një ushqyerje të shëndetshme, aktiviteti i tyre in vivo kufizohet nga degradimi kimik i tyre, biodobishmërine e keqe dhe ndarjen e tyre të reduktuar tek organet. Teknologjia novatore e GranaGard, garanton biodobishmërine e lartë me qëllim që antioksidantët të arrijnë te organet objektiv.

 

GranaGard përmabn vajin nga farat e shegës (Pomegrande Seed Oil - PSO) i cili ka akumulime të larta në Acid Punicic (Punicic Acid - PA) një nga antioksidantët më të fuqishëm natyrorë..

Që të jemi mbahemi të shëndetshëm pasi mosha jonë rritet, duhet të mbajmë të gjalla qelizat e trurit!
Mbani trurin tuaj të gjalle!

Përse është i domosdoshëm;

Pas moshës 30 vjeç humbasim pothuajse 7000 qeliza të trurit në ditë.

Rrënia e funksionalitetit të qelizave të trurit vjen për shkak të dobësimit të memorjes dhe energjisë tonë mendore.

Ritmi fiziologjik i reduktimit të qelizave të trurit, rritet me prezencën e sëmundjeve neurodegjenerative (Alzheimer, Parkinson).

Që të ruajmë te gjalla qelizat tona të trurit për një kohë sa më të gjatë që të jetë e mundur, diçka që përbën një përpekje të vështirë të përditshme, sa për individet e shëndetshëm, por veçanerisht për individet që rrezikojnë të zhvillojnë sëmundje neurodegjenerative.

Informacione mbi përdorimim
Doza e rekomanduar për konsumim ditor: 2 kapsula

Përbërësit Sasia për dozen ditore
(2 kapsula të buta)
Përqindje (%) D.D.R
Vaj i farave të shegës 250mg Nuk është përcaktuar Doza Ditore e Rekomanduar për këtë përbërës

Në kundërshtim me qelizat e tjera të organizmit tonë, numri i qelizave tona të trurit rritet pak pas krijimit të tyre fillestar. Nga mosha 30 vjeç dhe më pas fillojmë të humbasim këto qeliza shumë të rëndësishme me ritme të shpejta.

Qelizat e trurit (neuronet) vdesin nga shkaqe të ndryshme. Disa nga këto lidhen me metabolizmin tonë fiziologjik. Qelizat e trurit preken nga radikalet e lira që prodhohen nga reaksionet metabolike që kryhen gjatë prodhimit të energjisë.

Gjithashtu ritmi i rregullt i reduktimit të qelizave të trurit rritet seriozisht me prezencën e sëmundjeve neurodegjenerative siç janë sëmundjet e Alzheimer ose Parkinson. Vdekja e parakohshme e qelizave të trurit tonë është përgjegjëse për dobësimim e memorjes dhe të energjisë tonë mendore.